Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Les Escoles, el nom que ha agradat més per a l’edifici de l’antiga escola Montserrat

Les Escoles ha estat el nom que ha obtingut més suport popular, amb el 52,84 % dels vots, en la consulta impulsada per l’Ajuntament per tal d’escollir un nom per al nou equipament del carrer Montserrat.

En la consulta, que ha tingut una durada de dos mesos i que es va donar per finalitzada a l’acabar la Festa Major, s’han comptabilitzat, en total,1.249 vots; entre les votacions electròniques, les paperetes dipositades a les urnes ubicades als equipaments municipals i les recollides a les escoles de Sant Just Desvern.

Les Escoles, amb més de la meitat dels vots (660) ha estat, doncs, el nom triat per la majoria de les persones que han volgut participar en aquest procés. L’han seguit: Carme Pérez (267 vots), La Campana (156 vots), Marga Miró (95 vots) i Teresa Pàmies (55 vots).

Les Escoles va ser el nom proposat per l’Arxiu Històric Municipal perquè, des de la seva fundació, l’any 1923, aquest edifici ha estat destinat a la formació i ha acollit diferents escoles: les Escoles de l’Ateneu, el Grup Escolar Municipal, les Escoles Nacionals i l’Escola Montserrat.

__________________

S'adjunta quadre detallat dels vots obtinguts