Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La Policia Local impulsa els Premis Conviu a Sant Just Desvern

Es poden de relleu els valors cívics de 22 veïns i veïnes de Sant Just Desvern.

Ahir dimarts, 25 de setembre, a Sant Just Desvern, es van lliurar els Premis Conviu 2012. La convocatòria d'aquests premis s'impulsa, per primer any, des de la Policia Local. El lliurament d'aquests reconeixements es fa en el marc de la celebració del Dia de la Policia. La finalitat d’aquests premis és reconèixer, públicament, actituds personals que siguin exemple de convivència veïnal, de voluntariat i de col·laboració desinteressada, i posa de relleu valors cívics de la ciutadania.

En aquesta primera edició, vint-i-dues persones van rebre el reconeixement durant l’acte que va tenir lloc ahir, al vespre, a la sala d’actes de l’Escola d’Arts Gràfiques Antoni Algueró. 

Persones premiades: 

Manel Filella i Roldan, Carme Caminals i Vidal, Pilar Carcelleu i Montaner, Dolors Vilalta i Montserrat, Manel Ripoll i Rajadell, Oleguer Masjuan i Sèculi, José Lozano Torrijos, Jesús Castro i Chesa, Dolors Cardona i Pera, Jaume Gelabert i Torné, Fernando Cobas i Martínez, Meritxell Soler i Morató, Aida Lirola i Martínez, Sara Knebel, Xavier Modolell i Prat, Josep Sacristan i Salvador, Immaculada Castellví i Milà, Mar Vizoso Rodríguez, Ernesto Sánchez Sánchez, Miracle Serra i Pladevalles, Joan Creus i Oliveres, Miquel Sanchis i Palanca.

El foment de la convivència veïnal i la seguretat són objectius que treballen les persones que formen part de la Policia amb la finalitat de prevenir incidents i de fer prevaldre valors convivencials i cívics.