Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Es posa en marxa un servei per assessorar persones que vulguin marxar a l'estranger

La situació de crisi actual està fent que cada vegada més persones es plantegin cercar oportunitats a l'estranger on poder treballar, estudiar o aprendre nous idiomes. És per això que l'Ajuntament de Sant Just Desvern, a través dels serveis municipals de Joventut i d'Ocupació i Innovació, posa en marxa un nou servei d'assessoria en Mobilitat Internacional per facilitar-los les coses. 

Aquest servei -que també ofereixen altres municipis de forma mancomunada amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat-, informa, orienta i assessora les persones usuàries amb l'objectiu que puguin desenvolupar-se amb seguretat un cop donin el pas de marxar a l'estranger. 

Des del servei, però, no només se'ls orienta en la tasca concreta que vagin a realitzar a l'estranguer, sinó també en altres aspectes que seran de vital importància per al seu benestar en un altre país (habitatge, turisme, oci, punts de trobada amb altres joves, etc). 

L'atenció personalitzada (presencia o via mail) es combina amb altres activitats més de difusió del servei, sobre aspectes clau per la mobilitat, tallers, etc. L'atenció presencial individual es farà des del servei d'Ocupació i Innovació, i la part més grupal al Casal de Joves. 

El dijous 15 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, es farà una presentació pública del servei al Casal de Joves. Tot seguit, es faran sessions informatives relacionades amb la mobilitat internacional. 

Més informació, consultes i cita concertada al correu mobilitatinternacional@santjust.cat

servei_mobilitat_internacional.pdf