Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Tot a punt per a les Festes de Tardor 2012 #ftsantjust

La maquinària de les Festes de Tardor 2012 ha començat a escalfar motors. Del 17 al 28 d'octubre se succeiran propostes molt variades que han estat treballades molt estretament pels serveis municipals, El Nucli i diferents entitats i col·lectius del poble.

La programació s'iniciarà amb una exposició amb motiu del 10è aniversari de la CAL i el Correllengua i amb la presentació del llibre "El gran casino de la Rabassada". Hi ha activitat específica  per als infants, la conferència inaugural del curs escolar amb la il·lustradora Pilarín Bayés, cinema, la XXIII Cursa popular de l'AV Sant Just, teatre i concerts. entre moltes altres propostes. 

A última hora, El Nucli també ha previst un concert i una botifarrada pel divendres 26 d'octubre a les 21.30 h al parc del Parador. 

Com a novetat, i dins la dinàmica de reforçar l'activitat a Mas Lluí, el dissabte 27 es faran activitats infantils i familiars, i una botifarrada en aquest nou sector del poble. 

El darrer diumenge, 28 d'octubre -que coincidirà amb el canvi d'hora-, es tornarà a viure una nova edició de Sant Just al Carrer i les tradicionals paradetes. Tothom qui vulgui participar amb una paradeta, pot fer la sol·licitud fins el 17 d'octubre a l'Oficina de Gestió Integrada de l'Ajuntament. La normativa i el full de sol·licitud es poden trobar a l'apartat de novetats de santjust.cat

Més informació a santjust.cat i als enllaços: 

programació

normativa de les paradetes

full de sol·licitud