Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L’Ajuntament explica a l’alumnat el canvi de gestió dels cursos d’arts plàstiques municipals

Ahir es va convocar a tot l'alumnat d'arts plàstiques per explicar els motius de l'endarreriment de l'inici de curs, previst pel 15 d’octubre. En la reunió es va informar com havia sigut el procés administratiu que ha seguit l’ajuntament per adjudicar el servei d'arts plàstiques municipal i el canvi d’empresa que els gestionarà, a partir d’ara.

Al mes de juliol l’Ajuntament va obrir la convocatòria pública per a la prestació d’aquest servei. A l’alumnat assistent a la reunió se’ls va explicar el procediment legal que compleix l’administració pública, atenent la Llei de contractes. També, el resultat d’aquest procés que passa per l’adjudicació d’aquest servei a l’empresa LaFundició, empresa diferent a la que el prestava fins ara, Iniciatives i Programes.

Amb la nova adjudicació, l’Ajuntament garanteix la prestació del servei i el compliment del projecte. Respecta les opinions que part de l’alumnat manifestava en la reunió d’ahir i coincideix en la valoració de la feina ben feta i la professionalitat de l'equip que fins al curs passat es feia càrrec de desenvolupar el projecte d’aquests cursos.

L’Ajuntament s’ha compromès a mantenir informades a totes les persones inscrites i a facilitar en pocs dies el nom del professorat que l’empresa LaFundició contracti per impartir els cursos municipals d’arts plàstiques 2012-2013. Informació, aquesta, que no es va poder facilitar ahir ja que tot i que l'empresa ja disposa d'un equip de professionals amb solvència tècnica ha obert negociacions amb l'equip de professors/es que fins ara impartia els cursos d’arts plàstiques a Sant Just Desvern.

 

Podeu escoltar l'entrevista que Ràdio Desvern ha fet aquest matí al regidor de Cultura, Sergi Seguí aquí