Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Comença una nova temporada esportiva sota la marca justesport

Les entitats esportives i els clubs de Sant Just Desvern han iniciat les seves respectives temporades amb nous reptes i la il·lusió de millorar els resultats de l’any passat.

Les escoles esportives municipals i les que fan les entitats -a les quals l’Ajuntament destina més de 75.000 € del pressupost en subvencions- són una iniciativa que any rere any té un gran èxit de participació entre els nostres infants. Enguany, 800 nens i nenes participen en aquesta proposta. 

Fruit del gran moviment que es viu i es respira al poble -hi ha 22 entitats i clubs i moltes persones que també el practiquen de forma individual a La Bonaigua i al carrer- l’Ajuntament impulsa enguany la marca justesport, amb l’objectiu que qualsevol club, entitat o grup esportiu, sigui la modalitat que sigui, se sentin membres de quelcom més gran, d’un municipi que aposta per la pràctica esportiva com a font de salut, de valors, de convivència i de superació.

A banda d’utilitzar la marca en els grans esdeveniments esportius que es visquin dins i fora del poble, paulatinament també es preveu que justesport sigui un logo que unifiqui i crei cohesió entre totes les persones que fan esport a Sant Just.

La pràctica esportiva és necessària en totes les franges d’edat, però molt més recomanable en les primeres etapes de la vida. A Sant Just, els infants de 4 a 15 anys, tenen un ampli ventall d’iniciatives esportives per triar: des de la iniciació esportiva i l’aeròbic per als més petits, fins a les escoles de promoció esportiva -patinatge artístic, futbol 7 i futbol 11, futbol sala, natació, handbol, bàsquet, atletisme, skate, voleibol, gimnàstica rítmica, equitació i hoquei sobre patins. A aquesta oferta pública s’afegeix la que ofereixen els centres privats del municipi.