Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La dibuixant Pilarín Bayés inaugura el curs escolar a #santjust

El proper dimarts 23 d'octubre, a les 18 h, a l'Equipament de la Pl. de la Pau s'obrirà oficialment el curs escolar 2012-2013 a Sant Just Desvern amb la conferència inaugural del curs.

Enguany, la dibuixant Pilarín Bayés serà l'encarregada d'oferir la conferència que versarà sobre la importància del dibuix en el procés educatiu dels infants.  

Pilarín Bayés és una reconeguda dibuixant i ninotaire amb una gran trajectòria envers la infància, l'educació i els llibres.  A través dels seus dibuixos, ha marcat a tota una generació d'alumnes que molts d'ells ara són pares, mares i/o mestres i que han crescut i han après amb les seves il·lustracions.  Encara avui dia molts infants miren amb atenció els seus dibuixos alegres, detallistes i molts il·lustradors de les tradicions catalanes.  El dibuix ha estat un instrument per a l'educació i l'aprenentatge que es veu reflectit en els més de 700 llibres editats i traduits a diversos idiomes.

Paral·lelament, al mateix equipament i durant la conferència, el Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau ha organitzat un taller d'il·lustració adreçat a infants de 5 a 12 anys on trobaran racons per dibuixar.

Aquest any, la conferència inaugural del curs escolar s'ha inclòs a la difusió de la programació de les  Festes de Tardor, una de les festes més característiques i participatives de Sant Just Desvern on el dia de Sant Just al Carrer -diumenge 28- els infants hi tenen un paper protagonista.