Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Diumenge, més parades que mai a #santjust al Carrer

Després de deu intensos dies d'activitats adreçades a tot tipus de públic i franges d'edat, diumenge se serveix el plat fort de les Festes de Tardor: Sant Just al Carrer. Aquesta jornada que, enguany comptarà amb més parades que mai, 261, s'ha anat consolidant com la més participativa i concorreguda de les que es fan al municipi. 

El primer Sant Just al Carrer es va fer l'any 1975 i, des d'aleshores s'ha celebrat de forma ininterrompuda, guanyant pes i dinamisme al llarg d'aquestes gairebé 4 dècades. És un dia amb identitat pròpia, on les entitats, col·lectius educatius, els infants, la gent jove i els artesans/es surten al carrer amb les seves paradetes instal·lades als voltants de la plaça Verdaguer, per mostrar la seva activitat, vendre  joguines, llibres i objectes de segona mà; en molts casos els diners que es recullen es destinen a finalitats solidàries o, en el cas d'escolars, a finançar viatges o estades de final de curs. La ciutadania participa massivament d'aquesta iniciativa, mirant, comprant i gaudint de tot allò que se'ls ofereix. 

Però Sant Just al Carrer és molt més que carrers plens de paradetes i gent passejant. Paral·lelament, i en diferents espais, es desenvolupen activitats molt diferents: esportives, culturals, artístiques i musicals, entre altres. 

També es podran visitar exposicions al Celler, de fotografia, als jardins de Can Ginestar, sobre conductes cíviques, i al Centre d'Interpretació del Municipi, amb motiu dels 10 anys del Correllengua. 

El taller de reciclatge de disseny d'infants del Carrau, la mostra de gegants i taller de capgrossos, la diada castellera, mostres de dansa i espectacle de circ són altres de les propostes que inclou la programació. 

A les 14.30 hi ha prevista una arrosada als jardins de Can Ginestar, els tiquet per a la qual es podran comprar durant tot el matí a la pl. Verdaguer

Sant Just al Carrer i, per tant, les Festes de Tardor 2012, finalitzaran amb música, amb un concert de la banda municipal de Tarragona a la Sala Municipal de l'Ateneu.