Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Un Novembre Literari a #santjust

El mes de novembre a Sant Just Desvern ja s'ha convertit en el Novembre Literari.  Enguany és la 2a edició del cicle de conferències i actes literaris que se celebra durant aquest mes al municipi.

Després de l'èxit de la convocatòria de l'any passat, enguany s'ha ampliat l'oferta amb més actes i amb una exposició.

Els actes comencen dimarts 6 de novembre amb la presentació de l'última novel·la d'Albert Sánchez Piñol, Victus.  El dijous 8 hi ha previst  una sessió del Club de Lectura de Novel·la Negra amb Paco Camarasa en el qual es comentarà la lectura del llibre El poder del perro de Don Winslow.  Enguany també s'ha organitzat, pel dimarts 13, un recital poètic amb Josep Pedrals que anirà acompanyat per un tast de vins ofert pel Celler de Can Mata que ha volgut col·laborar amb aquesta edició.  Lluís-Anton Baulenes també visitarà la tertúlia que sobre la seva novel·la El nas de Mussolini es farà el dia 27.

Com a novetat, enguany la Biblioteca Joan Margarit acull l'exposició, Escriure en temps difícils, produïda per la Institució de les Lletres Catalanes i que mostra la vida i obra de quatre escriptors i intel·lectuals catalans nascuts l'any 1912: Avel·lí Artís-Gener "Tísner", Pere Calders, Joan Sales i Josep Ferrater-Mora.  Amb motiu d'aquesta exposició, el dijous 29 de novembre, a les 19 h, es farà la conferència inaugural amb Josep-Francesc Delgado.

La Biblioteca Joan Margarit, l'Ateneu de Sant Just Desvern i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Just Desvern són els organitzadors d'aquesta iniciativa que pretén promoure la difusió d'activitats literàries. 

 

 

novembre_literari_2012.pdf