Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Els 8 partits de #santjust signen un acord per la campanya electoral

Els 8 partits de #santjust arriben a un acord sobre la campanya electoral
 
Ahir al vespre es van reunir a l'Ajuntament els representants dels vuit partits amb representació a Sant Just Desvern i que concorren a les eleccions autonòmiques del 25 de novembre.
 
A quatre dies de l'inici de la campanya electoral, els representants de CiU, PSC, PP, ICV, Esquerra, C's, SI i VD van signar un acord sobre la propaganda i actes electorals, en el qual queda definit el repartiment dels espais, cedits per l'Ajuntament, destinats a penjar pancartes, banderoles i cartells de propaganda electoral. Una de les novetats respecte acords anteriors ha estat la inclusió del nou sector de Mas Lluí com un barri nou a tenir en compte durant les campanyes electorals. 

L'acord regula la utilització dels suports per a la propaganda electoral, els espais públics per a la realització d'actes i altres aspectes recollits en la Llei Orgànica 5/1985.Pel que fa al repartiment d'espais per a pancartes, banderoles i cartells, els representants dels diferents partits van escollir les seves preferències segons els resultats que van obtenir en les passades eleccions al Parlament de Catalunya, en la circunscripció de Barcelona.

A l'acord signat ahir s'hi ha afegit aquest matí la Candidatura d'Unitat Popular, la CUP, que, en aquesta ocasió, també té representació als municipis de Sant Just i Esplugues.
Acord_autonomiques_2012.pdf