Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Els ajuntaments de #santjust i #santfeliu faciliten habitatge públic al barri de Mas Lluí

L'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, i de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, van signar ahir un conveni de col·laboració que permetrà que el veïnat d'ambdós municipis puguin accedir als 54 habitatges de protecció oficial de règim general de venda que l'Empresa Municipal de l'Habitatge de Sant Just Desvern, Promunsa, construirà al c. Violeta Parra de Mas Lluí. 

Els habitatges tindran entre 55 i 90 m2 útils amb aparcaments i trasters, i els preus oscil·laran entre els 132.900 i els 201.200 euros, amb l'IVA inclòs. 

Aquesta nova promoció d'habitatge públic, projectada en terme de Sant Just Desvern, està situada a tocar del barri de Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat, per la qual cosa, l’Ajuntament de Sant Just Desvern vol cohesionar les relacions socials i territorials que el veïnat pugui establir amb Sant Feliu de Llobregat i oferir a Sant Feliu la possibilitat de difondre aquesta promoció pública d’habitatge entre la seva ciutadania. Aquest compromís es tradueix a les bases que regulen l'adjudicació amb un criteri preferencial per a la  ciutadania d'ambdós municipis. 

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat es compromet  a fer difusió d'aquesta promoció pública que es construeix en un barri on conflueixen els dos termes municipals. Els dos alcaldes van coincidir a destacar la bona convivència entre el veïnat dels dos municipis que comparteixen un mateix territori i la predisposició d'ambdós ajuntaments per compartir serveis per les persones.

Les bases es poden consultar a promunsa.cat o trucant al 934707930 i la documentació es pot presentar fins al 20 de desembre.

---------------------------

Adjuntem el conveni signat ahir, una imatge dels dos alcaldes davant l'Espai de Mas Lluí on es va fer la signatura i el full de publicitat de la promoció d'habitatges que es farà arribar a la ciutadania.

Conveni_comercialitzacio_habitatges_a_Mas_Llui_1.pdf A5_promunsa_mas_llui_1.pdf