Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust organitza una sessió informativa per gent jove que vulgui marxar entre 6 i 12 mesos a un altre país de forma subvencionada

El Casal de Joves acull aquest dijous, 15 de novembre, la presentació del Servei Europeu de Voluntariat. Una iniciativa adreçada a gent jove de 18 a 30 anys que vulgui marxar entre 6 i 12 mesos a un altre país de forma subvencionada. Es tracta d'un projecte de mobilitat individual, finançat per la Comissió Europea, perquè les persones interessades puguin desenvolupar tasques relacionades amb diferents àmbits: cultural, d'inclusió (amb infants, joves, persones discapacitades...), informació juvenil, mediambiental, etc. Per poder acollir-se al Servei Europeu de Voluntariat no és necessari cap titulació concreta.

Aquesta sessió és una de les accions impulsades des del Servei de Mobilitat Internacional, creat recentment a Sant Just Desvern i que també ofereixen altres municipis de forma mancomunada amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat. La voluntat d'aquest nou servei és informar, orientar i assessorar les persones usuàries per facilitar-los les coses un cop donin el pas de marxar a l'estranger. En aquests dos primers mesos de funcionament, el servei ha tingut molt bona acollida.   

L'atenció personalitzada (presencial o via mail) es combina amb altres activitats sobre aspectes generals relacionats amb la mobilitat, com la prevista aquest dijous i en la qual intervindran el regidor d'Ocupació i Innovació, Joan Basagañas, de Joventut, Lluís Monfort, i la tècnica del servei de Mobilitat Internacional, Begoña Haro.

---------------------------------------------

Convocatòria per als mitjans de comunicació

Presentació del Servei Europeu de Voluntariat

15 de novembre, a les 19.30 h, a la Sala Ovidi Montllor del Casal de Joves

* Un quart d'hora abans (19.15 h) els regidors d'Ocupació i Innovació, i de Joventut, Joan Basagañas

i Lluís Monfort, respectivament, estaran disponibles per atendre els mitjans de comunicació.