Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb tallers gratuïts

Del 17 al 25 de novembre, Sant Just Desvern celebra, un any més, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb activitats gratuïtes per al veïnat. Aquesta iniciativa va néixer fa tres anys amb l'objectiu d'organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

A Sant Just, aquesta setmana tindran lloc el tercer i el quart taller de cuina d’aprofitament, a l'Espai Mas Lluí (c. Rosa de Luxemburg) i al Centre Social El Mil·lenari, el 19 i el 21 de novembre, respectivament. En aquests tallers, àvies del poble ensenyen a cuinar amb restes de menjar per aconseguir fer menús d’aprofitament econòmics i saborosos. També es farà un taller d’idees i propostes per guarnir la llar al Nadal amb materials naturals, reciclats i de rebuig el dia 28, a les 7 de la tarda, al CC Joan Maragall.  

La Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat col·laboren amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb el suport a activitats de diversos municipis. El resultat són més de 350 activitats a 75 municipis de la província de Barcelona. 

Us convidem a veure l'anunci de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus