Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Avui a Mas Lluí, darrera presentació pública del pressupost #santjust per al 2013

Aquest vespre tindrà lloc la darrera de les quatre presentacions públiques del pressupost municipal per al 2013, a l'espai Mas LLuí. L'alcalde i els regidors i regidores de l'Equip de Govern (PSC, ICV-EUiA i Junts per Sant Just) explicaran a les persones assistents, com ja van fer a El Mil·lenari a La Bonaigua i al Casal de Joves, els punts més destacables del pressupost municipal. 

El pressupost per a l'any vinent serà similar al de l'any 2012. Des de l'any 2008, coincidint amb la crisi eonòmica, la política fiscal i pressupostària de l'Ajuntament és homogènia i vetlla pels sectors més vulnerables. Al 2013, però, encara s’amplien més els recursos que es destinen a l’atenció social a les persones. 

En aquestes sessions també s'explica que en els últims anys han minvat les aportacions de les administraciaons supramunicipals i que la pujada de l'IVA al 21%, el passat mes de setembre, ha afectat tots els serveis que té contractats l'Ajuntament.  

Tot i això, enguany s'ha reduit l’endeutament en un 21% i, actualment, el deute viu -el capital pendent de retorn, sense interessos-, és de 4,2 M d’euros. A més, l’Ajuntament compleix amb els terminis legals de pagament a proveedors i al 2013 serà a 30 dies.

L'objectiu d'aquests actes és acostar el pressupost municipal a la ciutadania abans que l'aprovi al Ple del 20 de desembre, i explicar les prioritats de l'Equip de Govern a diferents equipaments del poble.

Les 4 presentacions del pressupost municipal per al 2013, que es faran entre avui, demà i dilluns vinent a El Mil·lenari, La Bonaigua, Casal de Joves i L'espai Mas Lluí, substitueixen el que es feia fins ara que era una única sessió informativa a l'Ajuntament. 

_________________________________________________________

Presentacions públiques del pressupost municipal per al 2013

Centre Social El Mil.lenari
3 de desembre
a 2/4 de 7 de la tarda

Complex Esportiu La Bonaigua

3 de desembre,
a 2/4 de 9 del vespre

Casal de Joves
4 de desembre
a les 6 de la tarda

L'Espai Mas Lluí

10 de desembre
a 2/4 de 9 del vespre

 

pressupost_13.pdf