Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'Equip de Govern de #santjust explica a la ciutadania les prioritats per a 2013

Ahir es van fer les dues primeres presentacions del pressupost municipal per al 2013, al Centre Social El Mil·lenari i a La Bonaigua. L'alcalde i els regidors i regidores de l'Equip de Govern (PSC, ICV-EUiA i Junts per Sant Just) van explicar a les persones assistents els punts més destacables del pressupost municipal. 

El pressupost per a l'any vinent serà similar al de l'any 2012. Des de l'any 2008, coincidint amb la crisi eonòmica, la política fiscal i pressupostària de l'Ajuntament és homogènia i vetlla pels sectors més vulnerables. Al 2013, però, encara s’amplien més els recursos que es destinen a l’atenció social a les persones. 

També es va destacar que en els últims anys han minvat les aportacions de les administraciaons supramunicipals i que la pujada de l'IVA al 21%, el passat mes de setembre, ha afectat tots els serveis que té contractats l'Ajuntament.  

Tot i això, enguany s'ha reduit l’endeutament en un 21% i, actualment, el deute viu -el capital pendent de retorn, sense interessos-, és de 4,2 M d’euros. A més, l’Ajuntament compleix amb els terminis legals de pagament a proveedors i al 2013 serà a 30 dies.

Aquesta tarda es farà la tercera sessió informativa al Casal de Joves, i dilluns vinent, 10 de desembre, l'última, a l'Espai Mas Lluí. 

L'objectiu d'aquests actes és acostar el pressupost municipal a la ciutadania abans que l'aprovi el Ple del 20 de desembre, i explicar les prioritats de l'Equip de Govern a diferents equipaments del poble.

_________________________________________________________

Presentacions públiques del pressupost municipal per al 2013

Casal de Joves

4 de desembre
a les 6 de la tarda

L'Espai Mas Lluí

10 de desembre
a 2/4 de 9 del vespre