Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Joan Margarit presenta el seu darrer poemari a la Biblioteca de #santjust

Aquest dijous, 13 de desembre, la Biblioteca Joan Margarit acull la presentació del recent i darrer poemari de Joan Margarit. "Es perd el senyal", publicat per Edicions Proa, és un llibre autobiogràfic, de vivències personals, però és també un llibre d'autobiografia col·lectiva, de sentiment cívic i de compromís social. És una reflexió moral al voltant dels temes eterns de la gran poesia de tots els temps.

Joan Margarit i Consarnau, Premi Nacional de Poesia i veí de Sant Just Desvern des de fa 40 anys, participa i col·labora en actes que es fan al municipi i manté una estreta relació amb la Biblioteca que, l'octubre de 2011 va ser batejada amb el seu nom com un agraïment públic per l'estima i la implicació que sempre ha tingut amb Sant Just.

Està considerat un dels millors poetes dels nostres temps i les seves obres creatives han rebut reconeixements i premis en els darrers 30 anys, destacant el Crítica Serra d'Or (1983, 1988 i 2006); el Carles Riba (1985); el Premi de la Crítica (1981 i 2006) i els Premis Nacionals de Literatura 2008 de la Generalitat de Catalunya i el Premi Nacional de Poesia 2008 del Ministeri de Cultura per l'obra "Casa de Misericòrdia". La poesia de Margarit està considerada com una de les més conceptuals i expressives de la nostra època. 

------------------------------------------------

Dijous, 13 de desembre

a les 19.30 h, a la Biblioteca

Joan Margarit presenta el seu nou poemari "Es perd el senyal"