Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Nova publicació de la Col·lecció Fragments del Carrau Blau dedicada al "Volum"

Una nova publicació del Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau ja ha vist la llum: el nou llibre és el núm. 14 de la Col·lecció Fragments i està centrat en el volum i les formes.

L'alumnat del Carrau Blau ha treballat el volum a través de materials molt diversos, molts d'ells reciclats.  Ho han fet despertant la creativitat dels infants i creant formes i textures sorprenents.  Es mostren els treballs fets amb fang, amb paper, amb fibra de vidre, amb filat metàl·lic... donant forma als núvols de pluja que es van fer pel 30è aniversari del Carrau Blau, o els peixos i aliments que es van recrear en l'exposició solidària que es va fer al Mercat, o el magnífic treball que ha suposat el mural dedicat a Marta Mata que dóna entrada al taller, ubicat a La Vagoneta.  I aquests només són uns exemples.

El Taller de Plàstica Municipal Carrau Blau, amb la Soledat Sans liderant aquest projecte, porta més de 30 anys dedicats a la plàstica, a l'art i a la infància.  Amb una sòlida base pedagògica i didàctica avalada per la gran quantitat d'alumnes que han passat pel taller i els reconeixements que ha obtingut al llarg d'aquest anys. La Col·lecció Fragments que s'edita des del 2004 amb el suport de l'Ajuntament de Sant Just Desvern i l'Associació de Mestres Rosa Sensat, inclou 14 llibres i és una mostra molt significativa de la tasca que desenvolupa el Carrau Blau.

 

Portada_Fragments_Volum_14.pdf