Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Arribada dels Reis de l'Orient a #santjust, pessebre vivent i programa especial de Ràdio Desvern

Tot està preparat per rebre demà dissabte als Reis de l'Orient. A les 5 de la tarda, a la pl. Verdaguer, es posarà en marxa la tradicional venda de globus amb la qual es participa en el sorteig d'una joguina que els mateixos Reis lliuren al número guanyador. També s'obre  el pessebre vivent i les escenes nadalenques organitzades per la parròquia i la Unió de Botiguers i Comerciants a l'entorn de la plaça de l’Església.

La 61a Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient surt del Casal de Joves i segueix per l’avinguda Indústria i els carrers Salvador Espriu, Tudona, Miquel Reverter i Verge dels Dolors fins arribar, cap a les 7 de la tarda a la pl. Verdaguer. Al naixement del davant de l'església, adoren el nen Jesús i, seguidament, des del balcó de la Casa de la Vila, se'ls dóna la benvinguda i l'alcalde els lliura la clau que obre totes les cases de Sant Just Desvern perquè hi puguin deixar els regals, i pa i sal pels camells. 

Tot seguit la cavalcada continuarà per la plaça Campreciós, carrer Badó, passarà per la Llar Nostra Senyora de Lourdes, carrers Bonavista i Creu, Rambla de Sant Just, carrers Major, Nord, Creu, Raval, Bonavista, Badó, Anselm Clavé i Tudona.  Com a novetat, aquest any, amb la banda de música que encapçala les carrosses, també hi participa el grup local de percussió, Bandandarà.

Entre les 5 i les 7 de la tarda, Ràdio Desvern 98.1fm farà un programa especial, en el qual els infants podran trucar, al 93 372 36 61, intervenir en directe i demanar a Melcior, Gaspar i Baltasar que els deixin un regal per ells quan passin per l'emissora municipal. El programa el conduirà Jordi Domènech, presentador de ‘La Penya del Morro’, i comptarà amb la participació de diversos col·laboradors de la ràdio.