Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

ANUL·LAT EL SEMINARI: Estudiants d'Arquitectura de la UPC fan un seminari sobre el territori de #santjust al municipi

 

AVÍS 

ETSAV, els organitzadors d'aquest seminari, ens comuniquen que s'ha anul·lat.  

 

Una vintena d'alumnes de 2n cicle i màster de la Facultat d'Arquitectura de l'ETSAV (UPC), tutelats per professorat, tenen previst fer un seminari de 15 dies, del 26 de gener al 9 de febrer, a Sant Just Desvern. L'objectiu és elaborar algunes propostes estratègiques pel territori de Sant Just Desvern.

El dia 26 de gener hi ha previst una sessió inaugural oberta a la ciutadania, agents locals i experts.  Les persones representants del teixit associatiu també poden prendre part activa, participant de les opinions que sorgeixin sobre temes relacionats amb l'àmbit territorial del municipi: oportunitats que poden sorgir al territori, possibilitats de transformació d'activitat, detecció d'oportunitats i potencials, etc.

Els organitzadors (ETSAV) tenen el suport de l'Ajuntament, entenent que és una bona iniciativa que pretén posar en comú -agents experts, col·lectius i ciutadania del propi municipi-, temes que afecten al territori.  Les opinions que en surtin en el workshop d'aquest dissabte, les treballarà l'alumnat en tallers interns, i les conclusions tenen previst presentar-les en una sessió pública durant la tarda del dissabte 9 de febrer.

Les sessions dels dissabtes 26 de gener i 9 de febrer són obertes, es fan a la Sala d'Actes de l'Equipament Municipal de la Pl. de la Pau.  El dia 26 comença a les 11 h, i el dia 9 està previst a les 16 h.