Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

En marxa el Carnestoltes 2013 de #santjust

Ja està en marxa el Carnestoltes 2013 a Sant Just Desvern, enguany amb algunes novetats respecte al lloc l'inici de la rua i també sobre les categories del Concurs de Disfresses.

El concurs i la rua de Carnestoltes serà el 16 de febrer i s'iniciarà al Parc de Joan Maragall on també es farà la valoració i puntuació de les disfresses a tothom qui s'hagi inscrit en el Concurs de Disfresses d'enguany.  Aquesta activitat ja fa uns anys que se celebra a Sant Just Desvern i cada any ha augmentat el nombre de persones que s'impliquen i participen.  L'any 2012 més de 500 persones es van apuntar al concurs.

Per participar en el Concurs de Disfresses s'ha de fer inscripció prèvia, entre l'1 i el 12 de febrer, i tenir moltes ganes de passar-s'ho bé i ser original amb la disfressa.  Podeu consultar les bases de participació i la programació d'activitats a www.santjust.cat

Aquest any, el Col·lectiu Pl. de la Pau, que va rebre el premi a la Millor Comparsa l'any passat, són els encarregats de fer el pregó de Carnestoltes (Parc de Joan Maragall, el dia 16 de febrer, a les 18 h). 

Posteriorment s'iniciarà la Rua de Carnestoltes que arribarà a la Pl. de Camoapa on es farà la xocolatada, el ball, el lliurament de premis i la crema del Rei Carnestoltes que enguany ha estat elaborat per persones de l'Espai de Joc de l'Equipament de la Pl. de la Pau.  Finalment, a les 23 h, hi ha prevista la Carnestolfest al Casal de Joves, la festa de disfresses temàtica adreçada al jovent.

A més, hi ha altres activitats com les que organitza la Casa Regional d'Extremadura o l'activitat de l'Hora del Conte que organitza la Biblioteca Joan Margarit també centrada en el Carnestoltes.

CARNESTOLTES_2013.pdf