Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Arriba a #santjust l'exposició Controles?, sobre prevenció de drogodependències

Del 30 de gener al 18 de febrer, al Casal de Joves, hi podrem visitar l'exposició Controles?, una mostra que versa sobre la prevenció de les conductes de risc de les drogodependències. Es tracta d'una eina educativa adaptada a les circumstàncies actuals de consum i posant l'accent en els adolescents, joves i les seves famílies.  

L'objectiu de l'exposició és proporcionar informació sobre drogues i treballar factors de protecció per prevernir-ne el consum i les conductes de risc, així com promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida i reflexionant sobre l'estil educatiu de les famílies envers a la prevenció del consum de drogues per part dels seus fills i filles. Amb aquesta finalitat, hi ha visites programades, guiades i comentades, per a l'alumnat d'ESO de l'Escola Madre Sacramento i l'Institut de Sant Just, així com a col·lectius específics com a monitors de lleure de joves, persones adultes,...Durant la visita guiada, es facilita al jovent una desena d'Ipads per accedir als continguts de forma interactiva i amena.

Controles? és una exposició itinerant i interactiva de la Diputació de Barcelona.  Ahir dia 29 de gener va ser inaugurada per l'Alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà i el diputat de la Diputació de Barcelona, Josep  Oliva Santiveri, que van destacar la importància de la prevenció i l'educació, així com el factor positiu que juga la proximitat de l'administració local per tractar de forma més directa amb la persona, la família i l'entorn aquestes problemàtiques.  A l'acte també va assistir la majoria de membres del Consell Municipal de Serveis Socials i altres persones vinculades amb aquestes polítiques de prevenció.

Si alguna entitat o col·lectiu, està interessat en una visita guiada, es pot posar en contacte amb l'Ajuntament.

Us adjuntem una fotografia de l'acte al qual fem referència.

 

+ Informació: AQUÍ