Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Dijous al vespre se celebrarà la Seixantena Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Sant Just

Melcior, Gaspar i Baltasar tornen al municipi per repartir caramels a tothom i per portar regals a les famílies santjustenques. Serà dijous, a partir de les 19h, aproximadament. Demà dimecres, us podreu acostar al Mercat Municipal i a La Vagoneta per donar les vostres cartes als Patges Reials. 

Les carroces dels Reis Mags sortiran des del Casal de Joves amb les seves carrosses i faran un recorregut per Sant Just, per saludar a tothom i per repartir caramels entre els santjustencs. A més, hi haurà caramels sense gluten, especials per a celíacs. Des del Casal, pujaran per avinguda Indústria fins a Salvador Espriu, i passaran pel carrer Tudona, Miquel Reverter i Verge dels Dolors.

S’espera que arribin a la plaça Verdaguer al voltant de les 19h per adorar al nen Jesús, al pessebre vivent. Tot seguit, com sempre, saludaran a tothom des del balcó de l’Ajuntament i rebran de mans de l’alcalde la clau que obre totes les cases de Sant Just. Després, tornaran a pujar a les carrosses per tornar al Casal de Joves. El recorregut passarà per la plaça Campreciós, per la Llar Nostra Senyora de Lourdes, carrer Bonavista, Rambla de Sant Just, entre d’altres.

A la nit, els tres Reis Mags visitaran les cases del municipi per portar els regals que les famílies els han demanat. El rector de la parròquia, Mossèn Joaquim Rius, considera que el que ha de premiar en aquesta tradició és el factor sorpresa.