Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Nova activitat i ampliació d'horari del Servei de Mobilitat Internacional de #santjust

Aquest dijous, 14 de febrer, a les 19 hores al Casal de Joves, està prevista una nova xerrada organitzada pel Servei de Mobilitat Internacionial de l'Ajuntament de Sant Just. Està adreçada a gent jove d'entre 18 i 35 anys per mostrar-los les possibilitats de treballar a l'estiu a altres països. 

El Servei de Mobilitat Internacional es va posar en marxa el setembre de 2012 i la demanda ha fet que ara s’ampliï l’horari presencial, passant de quinzenal a setmanal (cada dimecres de 17 a 20 hores). Es presta al servei d’Ocupació i Innovació.

En els primers quatre mesos de funcionament, 33 persones n’han fet ús. Un 55% són noies i la majoria de persones usuàries tenen entre 30 i 40 anys. Prop del 70% de les consutes s’han atès de manera presencial. La recerca de feina a l’estranger i/o les pràctiques professionals a altres païssos són les temàtiques més demandades. Des del servei s’ha detectat que, a causa de context de crisi, hi ha un gran nombre de persones a l’atur que busquen noves oportunitats a d’altres països. Moltes d’aquestes persones superaven els 35 anys, edat fins la qual el servei d’assessories ha estat dissenyat.

El Servei de Mobilitat Internacional és un projecte transversal entre la regidoria de Joventut i la d’Innovació i Ocupació. Ofereix informació, orientació i assessorament a les persones usuàries, amb l’objectiu que puguin desenvolupar-se amb seguretat un cop donin el pas de marxar a l’estranger. 

L’atenció personalitzada (presencial o vial mail) es combina amb altres activitats més de difusió del servei. Informació i cita prèvia a mobilitatinternacional@santjsut.cat

Din-A4_xerrada_mobilitat.pdf