Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Les Estrelles de #santjust guanyadores a la Millor Comparsa del Carnestoltes 2013

Les Estrelles de Sant Just van ser les guanyadores a la Millor Comparsa del Carnestoltes 2013 de Sant Just Desvern.  El passat dissabte 16 de febrer es va celebrar, i ja fa 8 anys, la rua de Carnestoltes i el concurs de disfresses a Sant Just Desvern.  Va ser una festa molt concorreguda. El Parc de Joan Maragall es va omplir de comparses i grups, de persones disfressades que volien viure el Carnestoltes plenament.  I posteriorment, a la Pl. de Camoapa, plena de gom a gom, es van lliurar els premis i tothom va poder gaudir del final de festa.

Van desfilar disfresses de tota mena, de tot tipus de temes, comparses i grups més o menys nombrosos, originals i divertits.  Més de 500 persones van participar en el concurs de disfresses i van seguir la rua acompanyats de grup de percusió Bandandarà que va animar el recorregut.  Ja a la pl. de Camoapa, es van lliurar els premis als guanyadors/es i es va fer el ball, la xocolatada i la crema del Rei Carnestoltes.

Us detallem els guanyadors/es de les següents categories:

Millor Comparsa: Les Estrelles de Sant Just, disfressades d'ampolles de cervesa Estrella Damm

Millor Comparsa Escolar: Le Cirque du Montseny, de l'Ampa de l'Escola Montseny que van reproduir amb les seves disfresses els diferents personatges d'un circ.

Millor Grup: L'Art al Carrer, disfresses amb elements de diverses obres d'art.

Millor Individual: La Caixa de Música, disfressa d'una ballarina dins d'una tradicional caixa de música.

Més tard, a la nit, es va celebrar també el Carnestolfest, la festa de disfresses dels joves de Sant Just.