Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

14 joves participen en el Projecte Connecta fent pràctiques a empreses de #santjust

El Projecte Connecta és un programa diversificació curricular i té l'objectiu d'afavorir que l'alumnat assoleixi les competències bàsiques de l'ESO i que pugui obtenir el graduat en educació secundària.  Està adreçat a l'alumnat d'Educació Secundària, 3r i 4t bàsicament, que mitjançant una adaptació específica del currículum, ofereix una ajuda teòrica-pràctica a alumnes de reforç d'acord amb les seves capacitats i necessitats.

Aquest programa implica una treball a l'aula, però també exigeix una dedicació pràctica a empreses amb un contingut preprofesionalitzador i amb una estada d'uns dos mesos.

L'Institut de Sant Just, l'Escola Madre Sacramento i la col·laboració de diverses empreses conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Just Desvern fan possible que enguany 14 joves puguin acollir-se a aquest programa.

Ahir dijous 21 de febrer es va signar el conveni amb les empreses, els centres educatius, l'alumnat i l'Alcalde Josep Perpinyà i el regidor d'Educació Lluís Monfort.

Les empreses que han participat en el projecte aquest any són la Clínica Dental Sant Just, el Restaurant El Mirador, ETV Llobregat, Restaurant El Camí de Sant Just, Iniciatives per a la Gestió Esportiva i l'Hospital Moisès Broggi, a més del serveis municipals de l'Escola Bressol Municipal Marrecs, l'Arxiu i l'Àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament.