Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Els usuaris de #santjust del bus 157 podran arribar fins a Collblanc a partir del maig

Finalment Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha acceptat la reclamació que havia interposat l'Ajuntament de Sant Just Desvern reivindicant que el bus 157 arribés fins a Collblanc.  La pressió veïnal i ciutadana també ho havia reclamat i finalment TMB modificarà el recorregut d'aquesta línia.

La línia 157 iniciava el seu recorregut a Sant Joan Despí, passava per Sant Just Desvern i finalment acabava el seu recorregut al Passeig Marítim de Barcelona.  Pero fa 4 mesos, TMB va canviar el recorregut d'aquesta línia amb la nova planificació d'autobusos i va escurçar l'itinerari acabant la línia a Ernest Lluch (parada Trambaix), a 400 metres del metro de Collblanc. Per arribar fins al Passeig Marítim ara s'ha d'agafar un altre bus, el D20.

Les persones usuàries i l'Ajuntament van expressar a TMB la seva queixa i van reclamar un canvi que millorés la connexió amb el metro. La millora es posarà en marxa a partir del mes de maig i el bus 157 tindrà el seu final al costat de la parada de metro de Collblanc.  

Aquest canvi forma part d'un conjunt de millores que es faran a la xarxa bus i per tant l'Ajuntament estarà atent a la seva aplicació tècnica per tal que respongui a les demandes i sol·licituds dels usuaris.

 

Peu de foto: Línia 157 de la xarxa de busos que serà modificada i que arribarà a Collblanc a partir de maig.