Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El diumenge 10 de març tindrem un Dia de Gossos a #santjust

El diumenge 10 de març està previst que se celebri a Sant Just Desvern Un Dia de Gossos, una activitat lúdica, informativa, cívica i festiva amb els animals de companyia.

L'activitat, que es farà durant el matí a l'esplanada del Casal de Joves, començarà amb l'exposició canina que cada any organitza la Reial Societat Canina de Catalunya.  Es tracta d'una prova puntuable, per tant veurem desfilar gossos que concursen al títol de Millor Gos de Catalunya 2013.

Qui vulgui també podrà informar-se de com adoptar un gos perdut o abandonat amb la Campanya Adopta'ns que lidera l'Associació Help Guau.  

Aquesta jornada té per objectiu sensiblitzar la ciutadania sobre la protecció, el respecte i el civisme envers els animals.  Podreu participar de jocs infantils, campanyes d'informació sobre la salut dels animals, així com informar-vos què s'ha de fer quan adoptem o adquirim un animal des del punt de vista legal. Hi haurà un punt d'informació de veterinaris del municipi, i també es donarà a conèixer la nova ordenança reguladora de la protecció i tinença d'animals vigent des del 17 de desembre de 2012.

Aquesta jornada s'ha organitzat conjuntament amb l'Associació SOS Gossos i Gats de Sant Just Desvern i podeu trobar més informació a www.santjust.cat

 

Un_Dia_de_Gossos.pdf