Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Taller pràctic a #santjust per aprendre a posar normes i límits als fills i filles

Una trentena de persones s'ha inscrit en el taller que comença el proper dijous al Casal de Joves. És la primera de les tres sessions d'aquest taller participatiu i dinàmic a través del qual es pretén que les persones assistents identifiquin, treballin i desenvolupin habilitats educatives per millorar el control exercit sobre els fills/es, la qual cosa les ajudarà a enfortir el seu rol parental. 

L'activitat, organitzada per la regidoria d'Acció Social, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, està adreçada a mares i pares amb fills entre els 12 i els 17 anys, que estiguin motivats per abordar les diferents situacions i dificultats que es puguin produir en la vida quotidiana de l'àmbit familiar. Es treballarà la comunicació interpersonal, les normes i els límits i la gestació de les emocions. La voluntat d'aquestes jornades, que ja s'han fet altres anys, és posar eines a l'abast de les famílies per millorar les seves relacions i la convivència. 

El taller continuarà el 14 i el 21 de març, de 17.30 a 19.30, al Casal de Joves, i està dirigit per la neuropsicòloga Amparo Junquero.