Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'IMSERSO obre la convocatòria per estances de termalisme social

Les persones pensionistes interessades poden recollir els formularis a Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Just Desvern (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores) i, una vegada emplenats, els han de lliurar a l'oficina de Benestar Social de Sant Feliu de Llobregat (c. Laureà Miró, 75).

Per a estances compreses de febrer a agost, el termini de presentació finalitza el 16 de gener, i per a estances de setembre a desembre, el termini acaba el

16 de maig. La sol·licitud també es pot tramitar a través d'internet https://sede.imserso.gob.es/

Hi ha torns de 12 i de 10 dies.

El termalisme social és un servei complementari a les prestacions del Sistema de la Seguretat Social amb l'objectiu de facilitar l'assistència que es presta als balnearis a les persones grans que ho necessitin. En aquest programa poden participar les persones pensionistes del Sistema de la Seguretat Social pels conceptes de jubilació o invalidesa, en tot cas, i per concepte de viduetat o d'altres pensions únicament quan la persona sol·licitant hagi fet els 70 anys d'edat. La persona sol·licitant pot anar acompanyada del seu cònjuge, pel qual no s'exigeixen els requisits de pensió i edat.

El programa de termalisme social ofereix, entre altres serveis, allotjament i manutenció en règim de pensió complerta i en habitacions dobles d'ús compartit; tractament termals bàsics; realització d'activitats d'animació i pòlissa col·lectiva d'assegurança turística.