Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Professorat i alumnat de quatre països participen a #santjust en una nova edició del projecte Comenius

Des d'ahir dilluns Sant Just acull una trentena de persones que participen en una nova edició del Projecte Internacional d'Intercanvi de centres de secundària Comenius. Enguany, sota el títol "The Soul of who we are", professorat i alumnat d'Alemanya, Noruega, Dinamarca i Turquia treballa els diferents costums i tradicions que conformen la nostra personalitat com a poble; compartint aquells elements que són comuns i d'altres que són particulars de cada cultura. 

L'alumnat estranger s'allotja amb famílies de Sant Just Desvern i gaudirà de diferents activitats relacionades amb el projecte que treballen, com ara la celebració de la diada de Sant Jordiuna festa tan singular i tan nostra. 

Ahir van fer una gimcana pel poble, fent una ruta per indrets singulars de Sant Just com Can Ginestar, el Walden o el Molí Fariner, entre altres, on se'ls explicava la història d'aquests espais i es feien proves relacionades amb jocs típics catalans. Avui dimarts, participen de la festa de Sant Jordi a l'Institut i a la tarda van a Barcelona per viure l'ambient. Dimecres al migdia, després d'altres presentacions,  l'Ajuntament  de Sant Just els farà una recepció a Can Ginestar. La resta de temps es repartirà entre treball a l'Institut i visites culturals a Barcelona, finalitzant l'estada amb un sopar de comiat amb  tot el grup.