Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust: La línia 157 prolonga el recorregut fins a Collblanc a partir del 25 d'abril

La línia 157 d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) allarga el recorregut a partir d'aquest dijous, 25 d'abril, per la carretera de Collblanc, al districte de les Corts, fins a un nou terminal situat a la travessera de les Corts, entre els carrers del Pintor Tapiró i Aurora Bertrana, a prop de l'estació de metro de Collblanc.

La prolongació, que inclou sis noves parades, augmentarà la connectivitat d'aquesta línia (amb origen a Sant Joan Despí), i també de la 57 (amb origen a Cornellà), amb els altres transports públics i les acostarà a la zona comercial de l'entorn del mercat de Collblanc, en terme de l'Hospitalet de Llobregat. Al mateix temps, s'anul·laran les parades terminals actuals situades al camí de la Torre Melina (Ernest Lluch).

Així, la línia 157 connectarà més directament amb la xarxa de metro a l'estació de Collblanc, de la línia 5. En sentit Barcelona, la connexió més favorable serà a la parada de bus anomenada Metro Collblanc, mentre que en sentit Baix Llobregat l'enllaç es podrà fer al terminal de la travessera de les Corts o bé a la parada següent, Travessera de les Corts - Carretera de Collblanc.

Les persones usuàries i l'Ajuntament van expressar a TMB la seva queixa i van reclamar un canvi que millorés la connexió amb el metro i amb el mercat de Collblanc. Finalment, la millora es posa en marxa aquest dijous i el bus 157 tindrà el seu final al costat de la parada de metro de Collblanc, com es reclamava. 

ampliacio_linies.pdf