Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust Joan Petit: subhasta de material signat pel Barça i el RCD Espanyol per la investigació del càncer infantil

El web municipal santjust.cat, a través de la plataforma e-bay, inicia aquest dijous la subhasta de material en benefici del projecte d'investigació de càncer infantil que Sant Just Desvern ha triat com a eix de la 13a Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, que enguany acull el nostre municipi. 

La subhasta és internacional i està activa des d'avui 2 de maig fins el 12 de maig. El material que s'ofereix: 

-Una samarreta donada pel jugador d'hoquei Marc Torra, i signada pels jugadors del 1r equip d'hoquei d'aquest club. Preu de sortida: 195€

-Una samarreta signada pels jugadors  del 1r equip d'hoquei del FC Barcelona. Preu de sortida 195€

-Un estic signat pels jugadors del 1r equip d’hoquei del FC Barcelona. Preu de sortida 95€

-Una samarreta donada per l'Eric Abidal i signada pels jugadors del 1r.equip de futbol del FC Barcelona. Preu de sortida 195€

-Una samarreta signada pels jugadors del 1r.equip de futbol del RCD Espanyol. Preu de sortida 195€

Els diners de la subhasta se sumaran als que ja s'estan recollint a través de les urnes solidàries, dels productes específics -com els panets Joan Petit i els puzles-, així com les donacions al compte corrent de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer 2013.6180.42.0200031032 (Catalunya Caixa)

 

----------------------------------------------------------------

Projecte:

El projecte al qual es destinen els diners que es recullin a Sant Just Desvern és: Optimització de la detecció de cel·lules tumorals circulants en sang i moll de l'òs, en el rabdomiosarcoma. Una millor detecció per augmentar la supervivència”, del Grup de Recerca Translacional en el càncer pediàtric, del servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'hospital Vall d'Hebron, coordinat pel Prof. Jose Sánchez de Toledo Codina, finalista al Premi Català de l’Any 2012.