Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Taula-rodona: Cuidem les persones que cuiden, un nou acte del Joan Petit a #santjust

Cuidem les persones que cuiden és el títol de la taula-rodona que demà dimarts 7 de maig es farà amb diversos professionals de l'àmbit de l'oncologia infantil. L'acte està previst a la Sala Ovidi Montllor del Casal de Joves, a les 7 de la tarda, i es tracta d'un xerrada emmarcada dins de la 13a Festa-Torneig Joan Petit, nens amb càncer, que enguany se celebra a Sant Just Desvern. Els actes previstos durant aquesta festa són més lúdics i esportius adreçats al públic infantil i familiar.  Aquesta taula rodona en concret és l'acte que incideix més en els aspectes mèdics, psicològics i d'investigació.

La taula rodona comptarà amb Pilar Sempau, dietista i veïna de Sant Just Desvern; la Dra. Assumpció Trinxant, metgessa pediatra jubilada del CAP Sant Just; Albert Folch, pare de l'Albert, un nen de 9 anys jugador de l'Hoquei Club Sant Just i que actualment està en tractament oncològic; el Dr. Lluís Gros, oncòleg i hematòleg de l'Institut de Recer de la Vall d'Hebron; Paola Lapadjian, psicòloga i terapeuta ocupacional de l'Hospital Parc Taulí i Anna Varderi, del programa d'Atenció Domiciliària de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. Moderarà la taula-rodona, Gina Pol, 1a tinent d'alcalde i regidora d'Acció Social de Sant Just Desvern.

Hi haurà una intervenció inicial per part de cadascun dels professionals participants on cada ponent parlarà de la seva competència. Posteriorment, es desenvoluparà la taula-rodona i finalment es pot obrir un torn de paraules entre les persones del públic assistent.

Durant l'acte també hi haurà una urna on es podrà col·laborar econòmicament amb la Fundació Amics de Joan Petit, nens amb càncer, amb l'objectiu de destinar els diners al projecte d'investigació sobre la detecció de cel·lules tumorals en el rabdomiosarcoma que lidera el Dr. Sánchez Toledo a l'Hospital de la Vall d'Hebrón.

Més informació a www.santjust.cat/joanpetit

 

 

 

 

 

 

 

 

FESTA-TORNEIG_JOAN_PETIT_A_SANT_JUST_DESVERN_1.pdf