Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La Festa de la Pau de #santjust es solidaritza amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Dissabte 11 de maig se celebra a Sant Just Desvern la 14a Festa de la Pau. Són 14 anys dedicant un dia a reflexionar sobre la pau i a donar a conèixer les entitats i les activitats solidàries que fan la seva tasca al municipi.

La festa s'organitza a la Plaça de la Pau, un espai on les entitats munten les seves carpes i paradetes i on hi ha organitzades un seguit d'activitats infantils, lúdiques i solidàries.  En els darrers mesos, diferents entitats del municipi han reciclat recipients que es convertiran en fanalets de llum i s'encendran al vespre.

Tot comença a partir de les 17 h. Hi haurà una xocolatada, un espectacle de circ, sardanes, ballada de gegants, l'actuació del grup de percussió Bandandarà. Cap a les 20.30 h hi ha previst la botifarrada per la pau que aquest any els diners recollits amb la venda aniran destinats íntegrament a la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. També hi ha prevista una recollida d'aliments per part del Club d'Esplai Ara Mateix.

Al vespre, es farà la lectura del manifest per la pau, hi ha una actuació de ball de l'Escola de Dansa Renata Ramos on es formarà el símbol de la pau i s'encendran 400 fanalets. El Drac de Sant Just farà una actuació de foc i la festa acabarà amb el concert de The Ringos versionant The Beatles.

Aquesta festa és possible gràcies al treball i la participació d'entitats i grups associats, coordinats per l'Ajuntament, que després de 14 anys, han consolidat la Festa de la Pau com una de les activitats més participatives de tot l'any a Sant Just Desvern.

Més informació a www.santjust.cat

 

festa_de_la_pau_2013.pdf