Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Inspectors d'Educació Infantil visiten l'escola bressol de #santjust pel seu model educatiu

Fa pocs dies que inspectors d'Educació Infantil vinguts d'arreu de Catalunya, liderats per l'Inspector del Baix Llobregat,  van visitar l'Escola Bressol Municipal Marrecs de Sant Just Desvern per fer una jornada de treball a partir del model i projecte educatiu del centre.

A la jornada es van interessar pel model de centre d'educació integral per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies des des pun de vista dels serveis d'Espai de Família, Espai Nadó i Escola Bressol.

També es van interessar pels projectes que es porten a terme a Marrecs pel que fa a les famílies com per exemple: el berenar en família, les tertúlies i l'acolliment que es fa a les famílies i de com formen part de l'escola igual que els infants.  La creació de l’AMPA Marrecs és el clar exemple de com família i escola col·laboren.  De fet, és una de les poques escoles bressol que té Ampa ja que degut als pocs anys que l'infant passa a l'escola (3 anys com a màxim) és difícil crear vincles de col·laboració que es concretin en un ampa com passa a les escoles de primària.

El projecte d'experimentació que es porta a terme amb els infants del centre, el treball d'equip que es realitza i les eines que s'utilitzen, i en definitiva, el projecte de model educatiu que desenvolupa l'escola és el que ha fet que els inspectors triessin Marrecs per fer aquesta jornada.

Marrecs té una capacitat de 107 infants, i fa 41 anys que l'Ajuntament va decidir fer una escola bressol municipal a Sant Just Desvern per la qual han passat ja vàries generacions d'infants.