Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Trobada de la Xarxa d'Arxius Municipals a #santjust

Ahir dijous dia 6 de juny Sant Just Desvern va acollir la 25a reunió ordinària de la Central de Serveis Tècnics de la Xarxa d'Arxius Municipals.  Més d'una cinquantena d'arxivers d'arreu de Catalunya van assistir-hi.

L'acte va començar a les 10 del matí amb la benvinguda per part d'Anna Torrella, regidora de Serveis Generals i Hisenda Pública de l'Ajuntament de Sant Just Desvern.

Es va fer la presentació del resum d'activitats dels tècnics d'arxiu de l'any 2012 i un seguiment dels principals programes per a aquest any 2013. 

A la jornada també es va exposar l'experiència de la transformació de la documentació econòmica de la sèrie de manaments de pagament en suport digital i la seva incorporació a l'arxiu (2008-2013).  Els ponents d'aquesta experiència que s'ha dut a terme a Sant Just Desvern van ser Pere Galido, cap del Servei d'Informàtica de l'ajuntament de Sant Just Desvern i Jordi Amigó, responsable de l'arxiu municipal. 

Posteriorment, a les 13 h, es va fer una visita per un dels edificis més singulars de Sant Just Desvern, el Walden-7, on viuen un miler de persones  i que va ser construït gairebé fa 40 anys per l'arquitecte i veí, Ricardo Bofill.

Aquesta jornada s'emmarca dins dels actes previstos amb motiu de la Setmana Internacional dels Arxius que se celebra del 3 al 9 de juny.