Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust organitza el 9 de juliol un sopar solidari per recaptar fons per la investigació del càncer infantil

Amb motiu del compromís solidari de Sant Just Desvern amb la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, s'està organitzant un sopar solidari pel dia 9 de juliol. La finalitat és destinar els diners que es recullin al projecte de recerca de càncer pediàtric del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica del'Hospital Vall d'Hebron. 

Durant el sopar estan previstes les intervencions del catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que parlarà de la situació econòmica actual, i José Sánchez de Toledo Codina, oncòleg i coordinador del projecte d'investigació que finança Sant Just Desvern, i Premi Català de l'Any 2013. 

La investigació que lidera el doctor Sánchez de Toledo permetria augmentar la supervivència en els infants que pateixen aquesta greu malaltia. A més, el catedràtic d’economia aplicada de la UAB, Josep Oliver, s’implica solidàriament en aquest acte i farà una anàlisi de l’actual situació economicofinancera i social. 

La Festa-sopar Joan Petit clou les activats programades entorn la 13a edició dela Festa-Torneig Amics JoanPetit Nens amb Càncer i que al nostre municipi ha apadrinat el futbolista i veí Éric Abidal. Més informació del projecte al qual es destinen tots els diners recollits a Sant Just Desvern www.santjust.cat/joanpetit

Serà una nit especial en què volem aplegar com més persones, entitats i empreses millor per un motiu encara més especial: possibilitar un projecte d'investigació que curi el càncer infantil.

Els fons recollits fins ara no són suficients per tirar endavant el projecte, per aquest motiu és important la màxima participació i suport en aquest darrer acte que tanca aquesta iniciativa solidària. 

Dia: Dimarts 9 de juliol, a les 20.30h

Lloc: Hotel Sant Just Hesperia (c. Frederic Mompou, 1), Sant Just Desvern

Preu cobert: 45€

Fila 0: Es col·labora pagant el preu del cobert (45€) tot i que no es pugui assistir al sopar

Taula patrocinadora: 600€ (10-12 comensals). Concebuda per entitats i empreses.

Informació i inscripcions: 93 480 48 00 i/o santjust.cat. Ingrés al compte de la Fundació Joan Petit -Catalunya Caixa- Import desgravable.