Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#fmsantjust, el nou hashtag de la Festa Major 2013 de #santjust

S'apropa la Festa Major de Sant Just Desvern que se celebra de l'1 al 6 d'agost.

El col·lectiu de joves d'El Nucli i l'Ajuntament preparen una àmplia oferta d'activitats adreçades a totes les edats i d'un marcat caràcter festiu, lúdic i estiuenc.

Concerts, gincames, jocs d'aigua, la tradicional passejada literària, el sopar, les barraques al camp de futbol, espectacles infantils i la rivalitat entre els blaus i els grocs són algunes de les activitats previstes.

El Nucli ha editat el programa d'actes i es bustiarà a tot el municipi.  A través de la web www.santjust.cat , Ràdio Desvern i sms s'informarà i s'actualitzarà la informació referent a la festa.  Així mateix, us convidem a participar fent tuits a través del hashtag #fmsantjust.

Enguany, dinamitzem la Festa Major a través d'una pregunta que farem a través de twitter tots els divendres de juliol previs a l'inici de la Festa Major.  Les preguntes seran relatives a la Festa Major de Sant Just Desvern i les persones que sàpiguen la resposta han de contestar també a través del hashtag #fmsantjust.  D'entre les respostes correctes rebudes es farà un sorteig cada setmana.  Els dilluns es comunicarà a través de twitter la persona guanyadora que serà obsequiada amb dos tiquets per a la fideuà del dia 3 d'agost al Camp de Futbol.  Els tiquets s'hauran de recollir en el mateix moment de la fideuà.

Bona #fmsantjust