Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El dia 25 de novembre L-10 connectarà Mas Lluí amb el centre urbà de #santjust

El 25 de novembre entra en funcionament el nou recorregut de L-10 fins al barri de Mas Lluí. La posada en servei del nou recorregut és possible gràcies a l'acord a tres bandes entre l'Ajuntament de Sant Just Desvern, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Fa poques setmanes, ja es va obrir el nou tram del carrer Ponce de León, que permet als autobusos arribarà fins al barri de Mas Lluí. En aquesta nova zona de cobertura, hi haurà dues noves parades: al c. de Rosa Luxemburg (origen/final) i al c. de Rosa Leveroni (veure plànol adjunt). L'empresa Rosanbus, del grup Baixbus, és qui dona servei al veïnat de Mas Lluí.

Després d'aquestes dues parades el recorregut continuarà igual que el que feia fins ara: passa per l'ITV, l'Escola Montseny, el Camp de Futbol, puja per l'av. de la Indústria (Escola Bressol, CAP i Casal de Joves, Miquel Reverter, Rambla Sant Just, El Parador, c. Reial, creua l'autopista B-23 fins a Sant Just-Diagonal, Hospital Moisès Broggi i, fora ja del terme municipal de Sant Just Desvern, continua per Sant Joan Despí (TV3), Cornellà (Sant Ildefons), Hospitalet (Centre i Bellvitge) i acaba a El Prat de Llobregat. 

A la capçalera del vehicle s'indicarà el destí de la línia -Mas Lluí o Consell Comarcal. 

La modificació ha comportat un desdoblament de la línia, mantenint el mateix nombre de vehicles,en dues branques a partir de l'av. de la Riera: la nova que puja fins a Mas Lluí i la que continua, com fins ara, per l'av. de la Riera fins a Sant Feliu/parada tram Consell Comarcal. Amb el desdoblament, la freqüencia de pas del bus és de 40 minuts els dies feiners i de 60 minuts els dissabtes i diumenges. A partir del dia 25, els horaris es podran consultar a les parades, al web santjust.cat i consultant l'aplicació AMBtempsbus. 

La posada en marxa millorarà la connectivitat del nou barri amb el centre urbà de Sant Just Desvern, d'acord amb el compromís de l'equip de govern i les demandes de l'Associació de veïns de Mas Lluí.