Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

118 karts participen aquest cap de setmana a la 37a Cursa de Karts de Coixinets de #santjust

Aquest cap de setmana, el Club Karts de Coixinets organitza la 37a Cursa de Karts als carrers Creu del Padró i Freixes. Dissabte es faran els cronometratges i diumenge la cursa. S'han inscrit 118 karts.

En aquesta edició hi ha diferents novetats: una aplicació mòbil que oferirà informació actualitzada tant pel públic com per als corredors/es;  s’estrenarà un nou servei de transport de karts de boxes d’arribada a boxes de sortida; i hi haurà una carpa amb un taller amb eines per reparar els karts en cas que es facin malbé. Ràdio Desvern retransmetrà les baixades en directe. 

També es farà un concurs a través d’Instagram durant el dia de la cursa amb les imatges que es pengin amb l’etiqueta #karts2013. La imatge que l’organització triï com a guanyadora serà la de la portada del DVD de la cursa. 

Per categories, competiran 26 karts en la categoria sènior-màster; 15, en júniors; en veterans, 21; en fèmines, 14; en cadets, 12; en infantil, 7; en alevins, 18; i en la categoria mixta, creada l’any passat, 5 karts. 

Més informació al web de l'entitat