Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Avui portes obertes i conta contes a l'Espai de Joc de La Vagoneta de #santjust

La Vagoneta torna a oferir els serveis d’Espai de Joc i Espai de joc: fem propostes. Avui dimecres, 20 de novembre, a partir de les 17.30h hi haurà portes obertes i una sessió de conta contes sobre els drets dels infants, coincidint amb el Dia Internacional dels Infants. La idea és que els nens i les nenes, i també les famílies, puguin conèixer l'espai i les activitats que s'ofereixen a les persones usuàries del servei. 

Els serveis Espai de Joc i Espai de Joc: fem propostes, són serveis educatius i de socialització destinats a famílies amb infants fins els 10 anys, que poden participar del joc dels seus fills/es i observar les seves intervencions i interaccions. En aquest espai es compta amb el suport de dues persones professionals del camp de l'educació que els estimulen oferint recursos i donant-los suport a les possibles iniciatives i/o dubtes que se'n derivin d'aquesta relació educativa.

L’Espai de joc es fa els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h. És un espai compartit on els nens i nenes poden gaudir, divertir-se, imaginar i explorar les seves capacitats, i que alhora, facilita que els pares i mares que acompanyen aquests infants puguin relacionar-se entre ells.

D’altra banda, l’Espai de joc: fem propostes (dimarts i dijous de 17.30 a 18.30 h) és un espai on es fa una proposta concreta cada dia, adreçada a diferents franges d’edats i amb temàtiques diferents. Es donarà una programació perquè tots els nens i nenes puguin saber quina és la proposta concreta que es fa cada dimarts i dijous.

Hi ha abonaments anuals, de 10 dies i tiquets diaris. La programació i els preus es poden consultar al díptic adjunt. 

El dissabte 30 de novembre, de 10 a 17 h, podreu conèixer l'Espai de Joc també al Mercat de Nadal que es fa a la plaça Camoapa. 

Espaidejoc.pdf