Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Passejada solidària de la Creu Roja #esplugues #santjust per recollir fons per a projectes d'alimentació infantil

El dissabte 30 de novembre, La Creu Roja d'Esplugues de Llobregat-Sant Just Desvern ha organitzat una Passejada Solidària amb l’objectiu de recollir fons per als seus projectes d’alimentació infantil. Les persones que participen a la passejada podran fer aportacions a la Creu Roja per a aquests projectes.

La passejada començarà a les 11.30 h a la Plaça Mireia i finalitzarà al mateix lloc. El recorregut és de 4 quilòmetres i el temps previst per fer-lo és d’una hora i mitja.

Les Passejades Solidàries s’emmarquen en l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya. Amb aquesta aliança, l’entitat vol fer una crida al conjunt de la societat per sumar esforços per lluitar contra la pobresa infantil. Durant l’any 2012, aquests projectes van atendre més de 90.000 infants arreu de Catalunya, 61.621 dels quals van rebre lots amb aliments i d’altres productes bàsics. A més, la Creu Roja va iniciar l’any passat un projecte per ajudar a pagar quotes de menjador, amb el qual es preveu arribar aquest curs escolar a 700 infants en risc.

---------------------------------------------------

Passejada solidària "Caminem junts per l'alimentació infantil"

Dia: 30 de novembre

Hora: 11.30h

Lloc d'inici i arribada: Plaça Mireia (Esplugues de Llobregat)