Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El vídeo i la informació de l'acte de balanç de mandat es poden consultar al web de #santjust

El vídeo de l’acte de balanç de mandat que es va fer el passat dimecres, 13 de novembre a Can Ginestar, es pot veure a l’apartat novetats de santjust.cat. També es pot consultar al web (a l'apartat Corporació municipal) el power point que va servir de base per a les explicacions que van fer l’alcalde i els portaveus dels grups municipals que formen el Govern (PSC, ICV-EUiA i Junts per Sant Just) en la sessió. Van parlar del punt en que es troba l'execució dels projectes i compromisos inclosos en el Pacte de Govern pel mandat 2011-2015,  i dels riscos i les oportunitats derivats de la situació de crisi que vivim al país i que repercuteixen en els municipis i les administracions locals.  

L'equip polític també va compartir amb les persones assistents a l'acte, el finançament de l'administració, la contribució de la ciutadania i les línies generals i les prioritats del treball del pressupost municipal per a 2014 en un exercici de rendició de comptes, transparència i participació.

En la mateixa línia de transparència, ara fa un any, l'Equip de Govern va promoure l'enregistrament de l'àudio de les sessions plenàries, la qual cosa permet escoltar-los a partir de l'endemà de la celebració a l'apartat plens online de santjust.cat