Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'equip itinerant del Síndic de Greuges atén 10 queixes i consultes a #santjust

L' equip itinerant del Síndic de Greuges de Catalunya ha estat recentment a Sant Just Desvern i ha atès 9 queixes i 1 consulta de 10 persones veïnes del municipi que s'hi van adreçar. Les problemàtiques plantejades han estat relacionades amb consums d'empreses suministradores de serveis, l'habitatge, l'urbanisme o l'administració pública.

Aquesta presència del Síndic respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i forma part de les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya. Atén les persones i entitats que volen fer consultes, exposar queixes relacionades amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas, etc). 

Paral·lelament, l'ajuntament ha traslladat al Síndic les dues mocions (es poden veure en els documents adjunts) aprovades pel Plenari Municipal del dia 31 d'octubre. Una instant la Generalitat a garantir el pagament del deute que correspon a les beques menjador ja atorgades per a l'alumnat d'ensenyaments universals i obligatoris; i l'altra, on se li demana un informe de la situació actual de les persones amb dependència per conèixer amb exactitud la realitat que viuen. 

beques.pdf dependencia.pdf