Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest cap de setmana, Mercat de Nadal i Espai de Salut de #santjust

Sant Just Desvern celebra aquest cap de setmana la tercera edició del Mercat de Nadal. Un centenar de paradetes, la meitat de les quals són de comerços, artesania i serveis del poble, mostrarà i oferirà els seus productes al veïnat. Paral·lelament s’han organitzat activitats familiars, com ara tallers i un caga tió. Com a novetats, enguany hi haurà un trenet que voltarà pels carrers del poble i els més menuts podran gaudir d’un espai d’animalets de granja. També s’ha incorporat un espai dedicat a la salut on hi ha representats serveis públics i privats que treballen en aquest sector i que preveuen activitat relacionada amb la prevenció, la promoció i l'atenció d'aquest àmbit.

En el marc del Mercat de Nadal també es farà l’encesa de l’enllumenat ornamental dels carrers  -aquest any amb més elements i més carrers il·luminats però amb menys despesa energètica i econòmica-, un senyal inequívoc que arriben les festes. En l'encesa participaran infants que fan activitats de ball al Centre Cívic Salvador Espriu. 

Aquesta iniciativa, impulsada per l'Ajuntament, la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Just Desvern i Botigues de Sant Just  és el tret de sortida a les activitats nadalenques que es fan al municipi durant les properes setmanes: la II Fira d’artesania i artistes tres caps de setmana a El Parador, festivals i concerts de Nadal, activitats infantils i religioses, els Pastorets organitzats per la CAL i l’Ateneu, balls i Festes de Cap d’Any, Patges Reials, Pessebre Vivent i la Cavalcada de Reis, entre altres.

Podeu consultar la programació a l’Agenda i a santjust.cat