Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Més carrers guarnits amb il·luminació nadalenca a #santjust

El passat dissabte es va fer l’encesa de l’enllumenat nadalenc, en el marc del 3r Mercat de Nadal, amb la participació d’un grup de nens i nenes de Sant Just organitzada per l’entitat Amics del barri Sud. 

L'empresa Ximénez Catalunya, SLU ha guanyat la licitació pública del contracte de subministrament, muntatge i desmuntatge dels elements d’ornamentació de Nadal per als propers tres anys.

Amb el nou contracte s’ha augmentat substancialment el nombre d’elements ornamentals instal·lats i, d’acord amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Just Desvern (UBIC), els espais que s’han guarnit. Aquest any, a través de l'UBIC hi contribueixen econòmicament les botigues que s'hi han volgut acollir. Tots els llums utilitzen sistemes led per reduir la despesa energètica, i la instal·lació sencera està certificada en compliment de la normativa vigent, per tal de garantir la seguretat i protecció dels diferents elements.

Així, enguany el poble compta amb 176 elements, la qual cosa ha permès que carrers importants com l’av. de la Indústria tinguin per primer cop il·luminació nadalenca. També s’incorporen altres millores, com un arbre cònic i motius nadalencs al Mercat.