Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Sis empreses comparteixen espai públic a Mas Lluí de #santjust

L’Espai Emprèn és un local públic d’ús compartit, al c. Rosa Luxemburg de Mas Lluí, que Promunsa ofereix a preu assequible per facilitar iniciatives d’autoocupació. De moment, sis projectes empresarials ja l’utilitzen. A mitjan de novembre es van signar els primers contractes i ja es fa ús de l’espai.

El regidor d’Innovació i Ocupació, Joan Basagañas, destaca les enormes possibilitats d’aquest projecte perquè ajuda a aflorar activitat econòmica que es desenvolupava en domicilis particulars i, el fet que diferents empreses comparteixen un mateix espai afavoreix que es generin sinergies i noves oportunitats de negoci.

L’Ajuntament treballa des de fa temps per donar facilitats per iniciar, desenvolupar i consolidar noves iniciatives empresarials i l’habilitació de l’Espai Emprèn va en aquesta línia. El preu del lloguer és de 60 euros al mes i encara hi ha places disponibles. Al sector empresarial de  Sant Just Diagonal, també hi ha un edifici amb lloguer d'espais públics per a empreses i joves autònoms que inicien i consoliden activitats empresarials. 

Informació:

Promunsa

ctra. Reial 106 local 6-7) 

Tel. 93 470 79 30.