Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Vols conèixer com afectarà la Llei de l'Administració Local a #santjust ?

El Comité Conjunt del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Sant Just Desvern ha tingut la iniciativa, conjuntament amb la revista La Vall de Verç i l'Associació de Veïns Sant Just, d'organitzar una taula rodona per debatre la nova Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local.  Des de l'Alcaldia s'ha col·laborat en la gestió de ponents.  La llei, que va ser aprovada al mes de desembre al Congrès dels Diputats a proposta del Ministeri d'Hisenda, ha entrat en vigor l'1 de gener de 2014.  

La taula rodona que porta per títol "Com la reforma de l'Administració Local afectarà als serveis públics municipals, als santjustencs i santjustenques i als seus drets com a ciutadania" està prevista pel dijous 23 de gener, a les 19.30 h, a la Sala Piquet de l'Ateneu.

Les persones que formaran part del debat són: Antonio Olmo, secretari d'Administració Local d'UGT-FSP Baix, Isabel Caire i Parra, secretària de Coordinació del Sector Públic de la FSC-CCOO Baix, Fernando Pindado, vicepresident de la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya i un/a representant de la Federació de Municipis de Catalunya.  Modera la taula un/a representant de la redacció de La Vall de Verç.

Aquesta nova llei va ser aprovada al mes de desembre al Congrès dels Diputats a proposta del Ministeri d'Hisenda i ha entrat en vigor l'1 de gener de 2014.  L'objectiu de l'acte és donar a conèixer a la ciutadania el seu contingut i l'impacte sobre les entitats locals.  S'abordarà  com afectarà  als serveis municipals que presten les Administracions Locals i, especialment a municipis, que com Sant Just Desvern tenen menys de 20.000 habitants.