Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Nova parada de la deixalleria mòbil de #santjust al parc de la Plana Padrosa

El 25 de gener, com els últims dissabtes de cada mes, hi ha servei de deixalleria mòbil. A partir d'ara, però, tindrà nova parada al parc de la Plana Padrosa. 

El recorregut de la deixalleria mòbil comença a les 9 al parc de Joan Maragall, on està mitja hora. Després para al parc del Parador a les 9.45, a la plaça Camoapa a les 10.30, al parc de Les Basses de Sant Pere a les 11.45, al parc de la Plana Padrosa a les 12.45 i finalitza a Mas Lluí, on està de 13.30 a 14 h. 

Cal ser respectuós amb el medi ambient i fer servir els serveis que es posen a l'abast de la ciutadania per reciclar els materials i productes tòxics i/o contaminants. La deixalleria municipal (al camí de Can Biosca) ofereix contenidors específics per a tot tipus de residus i la deixalleria mòbil dóna facilitats perquè s'apropa als diferents barris perquè el veïnat porti bombetes, fluorescents, esprais, metalls, piles, pintures, dissolvents, olis, radiografies, tòners, ferralla, bateries i petits aparells elèctrics. 

També hi ha la minideixalleria al c. del Mercat, contenidors específics de recollida de roba al carrer, recollida de mobles i trastos vells a domicili, recollida d'olis vegetals de grans productors (amb petició inicial al servei de Medi Ambient de l'Ajuntament), i de piles i medicament a diferents comerços i farmàcies respectivament. 

Més informació i horaris

deixalleria_mobil.pdf