Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Obert el termini per participar en el 5è Concurs Internacional de #fotografia de #santjust

L'Agrupació Fotogràfica Sant Just, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants, els Assentadors del Mercat Municipal i l’Ajuntament de Sant Just Desvern, ha publicat les bases del Concurs Internacional de Fotografia que arriba a la cinquena edició. 

Com l'any passat, aquest certamen puntua per als concursos de la Federació Catalana de Fotografia de i de la Confederació Espanyola de Fotografia i, entra dins el circuit de la Federació Internacional de Fotografia (FIAP).

El termini de lliurament de fotografies finalitza el 30 d'abril i, enguany, els temes sobre els quals han de versar les imatges són el monocrom, el color i la fotografia nocturna.

Es lliuraran 46 premis i el jurat seleccionarà fins a 50 imatges que s'exposaran al c. Bonavista entre el 14 de juny i el 6 d'agost.

L’enviament es farà únicament via Internet. Cada persona participant podrà presentar fins a quatre obres per secció (12 fotografies com a màxim), no presentades en edicions anteriors del Concurs Internacional de Fotografia AFSantJust. No es pot presentar la mateixa fotografia a més d’una secció.


Les fotografies es presentaran a partir del dia 1 de febrer de 2014 fins al 30 d’abril de 2014 a través de la web de l’AFSantJust www.afsantjust.com i seguint les instruccions de la plataforma informàtica.

Més informació i bases a afsantjust.com i a santjust.cat